ДОПОМОГА УКРАЇНЦЯМ

У травні тарифи на мобільний зв'язок між Україною та Литвою будуть майже в 4 рази нижчими, а мобільний інтернет в Україні буде дешевшим за регульоване ціноутворення між операторами ЄС.

Компанія також постійно шукає способи допомогти підприємствам та неурядовим організаціям, які переїжджають до Литви. Вживаються заходи щодо розширення можливостей персоналу, включаючи надання інформації про підтримку та добровільну діяльність. На даний момент підтримка «Telia» Україні вже перевищила 300 тисяч євро.

Ціни знижено ще більше

З 24 лютого по 31 березня всі послуги зв'язку в Україні «Telia» надавала безкоштовно. Більш ніж за місяць українським операторам за послуги було перераховано понад 200 тисяч євро. У квітні на послуги застосовувалася знижка 80%.

З 2 травня дзвінок в Україну коштуватиме 0,06 євро/хв., SMS-повідомлення коштуватиме 0,08 євро/шт. Це в 4 рази дешевше за стандартні тарифи. Дзвінок в Україну для абонентів проводового зв'язку замість 0,52 євро/хв. коштуватиме 0,104 євро/хв.

Хвилина дзвінка в роумінгу (англ. roaming) по Україні для дзвінків до Литви коштуватиме від 0,085 євро, а SMS – від 0,005 євро. Мобільний роумінг даних коштуватиме близько 2 євро за 1 ГБ.

Нове ціноутворення буде застосовуватися до всіх приватних та бізнес-клієнтів «Telia», включаючи користувачів передоплати «Ežys» та «Extra». Клієнти «Telia» в Україні, як і раніше, зможуть дзвонити, писати SMS та користуватися Інтернетом безкоштовно.

Також з початком війни в Україні всі клієнти «Telia TV» отримали безкоштовний доступ до міжнародних новинних та інформаційних каналів.

Безкоштовні SIM-карти для біженців з України

«Telia» прагне забезпечити можливість підтримувати зв'язок із родичами біженців, які прибули до Литви. Усі бажаючі можуть отримати безкоштовну картку передоплати «Ežys». Карти можна отримати у всіх центрах координації біженців у Литві.

Картку можна отримати в цих центрах:

• У Алітусі – вул. Прамонес 1Б
  • У Маріямполі – вул. Парко 9
  • У Клайпеді – вул. Парижяус Комунос 16А
  • У Шяуляї – вул. Яблонськьо 16
  • У Вільнюсі – вул. Мінтєс 3

SIM-карти «Ežys» також можна безкоштовно отримати у будь-якому салоні «Telia» у Литві при пред'явленні українського паспорта.

Допомога українському бізнесу у переселенні до Литви

З 1 березня «Telia» не стягує плату за встановлення, активацію та адміністрування з українських підприємств у Литві за всі свої телекомунікаційні послуги, включаючи фіксований Інтернет, телефонію та мобільний зв'язок. Також не стягуватиметься протягом шести місяців щомісячна плата за послуги мобільного зв'язку, мобільного Інтернету, пакет послуг «Microsoft 365», «Telia Cloud» та послуги кол-центру.

Підприємцям надається можливість оплачувати міжнародні дзвінки за оптовими тарифами терміном до 6 місяців. «Telia» також консультує підприємців щодо перенесення ІТ-інфраструктури.

Партнерство з неурядовими організаціями

З початку російської війни в Україні «Telia» активно співпрацює з центрами реєстрації біженців, різними неурядовими організаціями та волонтерами, що працюють у них.

На сьогоднішній день допомогу «Telia» надано:

• 200 мобільних телефонів та 5 ноутбуків передано в дар неурядовій організації «Сильні разом».
  • Литовському Червоному Хресту було передано в дар 80 автомобільних аптечок і 400 літрів дезінфікуючого засобу, а також 18 вживаних мобільних телефонів.
  • Фінансова підтримка для товариства Литовського Червоного Хреста.
  • Безкоштовно надано 8 коротких номерів та їх гарячі лінії для збору допомоги та послуга інтерактивного автовідповідача.
  • ТV-екрани передані в дар усім реєстраційним центрам (всього 11), деякі з них вже транслюють телеканали «Telia TV». 25 комп'ютерів із програмним забезпеченням також було передано в дар волонтерам, які працюють у реєстраційних центрах.
  • У Вільнюському, Маріямпольському, Клайпедському, Шяуляйському та Паневежському реєстраційних центрах запроваджено Інтернет «Telia».
  • Координаційному центру українських біженців надано послуги оптоволоконного інтернету та рішень безпеки, які надаватимуться протягом 12 місяців з дати їх встановлення.

Більш детальна інформація – у найближчому салоні «Telia», www.telia.lt або за телефоном 1816 (дзвінок з-за кордону або іншого оператора +370 6418 1816).

Інформація англійською мовою:

Інформація литовською мовою: